no-img

فروشگاه اینترنتی فایل 365
پکیج های آموزشی سایت
اطلاعیه های سایت

ادامه مطلب

DOC
صابون
doc
آذر ۲۳, ۱۳۹۵
حجم 31کیلوبایت
21,500 ریال
تعداد فایل:1
21,500 ریال – خرید

صابون


فایل۳۶۵,در این پست برای شما عزیزان درباره صابون یک فایل وُرد آماده کردیم میتوانید دانلود و استفاده کنید.


{  فصل اول }

 

ویژگی های فرایند نکات فنی و شرایط عملیاتی :

 

مواد اولیه پس از ورود به واحد انبار ذخیره و آنگاه بطور جداگانه توزین ووارد تانکهای ذوب مربوطه ( چربی -سود -آب نمک ) می گردند .

 

عمل ذوب توسط بخار انجام می گیرد و مواد توسط پمپ های انتقال به دیگ پخت صابون انتقال می یابند در آنجا درجه حرارتی بین     ۱۰۰ – ۸۰  درجه سانتی گراد ( بسته به نوع صابون و

 

فرمولاسیون  )  مدت ۴ تا ۵ ساعت حرارت دیده عمل پخت صابون نسبتا تکمیل گردد  پس از مرحله تولید چربی به صابون ‚ به علت اینکه جرم حجمی صابون پخته شده کمتر و گلیسیرین بیشتر است فاز پایینی که شامل گلیسیرین است تخلیه و فاز بالائی وارد خشک کن میگردد .فاز حاوی گلیسیرین که با نمک و…. آغشته است می تواند برای استهصال گلیسیرین مورد باز یابی قرارگیرد که چون عمل پر هزینه ایست معمولا به همان صورت اولیه برای استفاده به کارخانه های کود شیمیایی فروخته میشود .فاز وارد شده به خشک کن با از دست دادن رطوبت به صورت قطعات سفتی در آمده که پس از عبور از رنده مجددا خرد شده آنگاه در ذخیره می گردد . پس از آن وارد میکسر شده همراه  با اسنس و رنگ و دی اکسید تیتانیم سیلیکات سدیم مخلوت می گردد . آنگاه جهت اختلاط بیشتر که باعث بالا رفتن کیفیت صابون می شود از دستگاه تری رول که سه  غلتک افقی با حرکت در جهت مخالف است  استفاده  می شود .صابون پس از عبور از تری رول به صورت ورقه های نازک در آمده وارد دستگاه ماکارونی کن شده که در آن ‚ به صورت رشته های  باریکی در می اید .



موضوعات :
شیمی

درباره نویسنده

فایل 365 626 نوشته در فروشگاه اینترنتی فایل 365 دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


پاسخی بگذارید